Hoi, ik ben Robbin.

Ik help toekomstige puppy-eigenaren.
Leer exact wat te verwachten en te doen wanneer je een puppy in huis krijgt met de 4 meest complete puppy boeken + gratis online cursus.

De eerste paar dagen, weken en maanden met je puppy hoeft geen frustrerende en stressvolle periode te zijn. Je hoeft niet 100+ websites te lezen en je af te vragen wie je kunt vertrouwen. Een puppy opvoeden is ontzettend leuk als je weet wat je kunt verwachten en wat te doen. Ik ga je dit vertellen!

Bekijk onze 4 puppy boeken1 gratis hoofdstuk lezen
 

ONLINE VIDEO CURSUS

Help! Mijn hond trekt aan de lijn!

Naast onze vier puppy boeken is er een online cursus beschikbaar over hoe je jouw puppy of puberhond leert wandelen aan een slappe lijn.

Zie je bovenstaande foto? Voorkomen is beter dan genezen. Volg daarom onze nieuwste online cursus Help! Mijn hond trekt aan de lijn! voordat je de pup in huis haalt.

Gratis video les + meer info

PS: wist je dat je gratis toegang krijgt tot de online cursus bij aankoop van onze vier puppy boeken? Klik hier voor meer informatie.

IN ÉÉN OOGOPSLAG 

Verliefd.

puppy boeken

Een puppy is ontzettend schattig. Hij ziet eruit als een knuffelbeertje, ruikt lekker, doet geen vlieg kwaad en je bent binnen één oogopslag verliefd.

Echter heeft iedere pup een klein boefje in zich. Op de ene schouder van je pup het boefje (duiveltje) en op de ander het schatje (engeltje). Bij de meeste puppy’s is het schatje de eerste dagen en weken met vakantie. Dit betekent dat het boefje de baas is en bepaalt wat er gaat gebeuren.

Wanneer je pup bijvoorbeeld net met je is wezen wandelen en hij vervolgens doodleuk binnen begint te plassen, luistert hij naar het boefje. Het boefje fluistert in zijn oor: “Eindelijk! We zijn weer binnen. Volgens mij snappen ze niet dat we onze plas nog niet zo lang kunnen ophouden. Nu direct plassen, want we moeten erg nodig!”.

Wanneer de pup ’s nachts blijft piepen en blaffen (en jij knettergek wordt) luistert hij naar het boefje. Het boefje fluistert in zijn oor: “Zou ze ons vergeten zijn? Als we blijven blaffen en piepen komt er vanzelf iemand bij ons.”.

Wanneer je puppy knaagt aan je mooie en dure houten salontafel, luistert hij naar het boefje. Het boefje fluistert in zijn oor: “Ik verveel mij. Laten we die stok is even proeven. Mmm, dat smaakt goed!”.

En deze lijst gaat door en door.

Onzekerheid, frustratie en stress.

puppy boeken

Vele puppy-eigenaren die ik spreek proberen er alles aan het doen de pup te overtuigen: "Luister naar het engeltje op je schouder! En niet naar het duiveltje!". Echter zien ze geen (of nauwelijks) resultaat.

Ik herken de onzekerheid en frustratie volkomen bij deze mensen! Mijn golden retriever, Doeka, was lang geleden ook een puppy. Het leek alsof het engeltje op zijn schouder soms met vakantie was! Ik vroeg mij vaak af: “Doe ik het wel goed?”.

12.000 nieuwe asielhonden per jaar.

Het resultaat is dat jaarlijks 12.000 mensen hun hond of puppy naar het asiel brengen. De voornaamste reden is een slechte voorbereiding. Laat mij je helpen, zodat jouw pup niet 1 van deze 12.000 wordt.

Laat mij je helpen!

Puppy boeken.webp__PID:1904eaab-469a-44e7-bc8d-45d905b0692c

Honderden puppy-eigenaren vertelde mij hun grootste tegenslagen. Dit leidde tot 255 concrete vragen die ik stelde aan 30 hondenexperts en kynologische gedragstherapeuten.

Op basis van de afgenomen enquêtes en diepte-interviews met de 30 experts heb ik 4 puppy boeken geschreven, waarin de 255 meest gestelde vragen beantwoord worden op een fijne en overzichtelijke manier.

ONLINE VIDEO CURSUS

Help! Mijn hond trekt aan de lijn!

trainen met je hond

De wandelingen met je hond hoeven geen frustrerende en stressvolle bezigheid te zijn. Wandelen met je trouwe viervoeter kan ontzettend leuk zijn als je weet hoe je je hond kunt leren te wandelen aan een ontspannen lijn.

Wees gerust. Dit is geen video cursus wat weken tijd kost. Wij vertellen je geen onzinnigheden. Je hoort enkel wat je moet weten. De cursus bevat 4 modules. Opgedeeld in 50 video lessen. In totaal 3,5 uur aan video lesmateriaal. Dit betekent gemiddeld ongeveer 4 minuten per video les; dus geen eindeloze lange video's. Geen poespas. Gewoon concreet & to the point! Ben je een snelle leerling, dan kun je dus binnen 1 middag de video cursus doorlopen.

Gratis video les + meer info

PS: wist je dat je gratis toegang krijgt tot de online cursus bij aankoop van onze vier puppy boeken? Klik hier voor meer informatie.

Tips van 30 hondenexperts.

Mijn 4 puppy boeken zijn geschreven in samenwerking met 30 hondenexperts en kynologische gedragstherapeuten.

Hieronder vind je een kleine greep uit de hondenexperts die hebben meegewerkt aan de 4 puppy boeken.

hondentrainer peter beekman

Peter Beekman van Kynotrain

hondentrainer suzanne

Suzanne Welling van Martin Gaus Hondenschool Lelystad

hondentrainer alexandra

Alexandra Wilkinson van ikwileenbravehond.nl

hondentrainer frank

Frank Wennekers van Speurhondenschool Care4Dogs

hondentrainer claudia

Claudia Nieuwkerk van Hondenschool Zwolle

Isabelle Sels van Martin Gaus Hondenschool Leopoldsburg

Isabelle Sels van Martin Gaus Hondenschool Leopoldsburg

Sonja Verhoef van Coachjehond

Sonja Verhoef van Coachjehond

Pascale Zwart van TheraPYR4Dogs

Pascale Zwart van TheraPYR4Dogs

Nicky Gootjes van Gedragscentrum Samenspel

Nicky Gootjes van Gedragscentrum Samenspel

Nicky Gootjes van Gedragscentrum Samenspel

Nicky Gootjes van Gedragscentrum Samenspel

puppygroep partner coach je hond
puppygroep partner dogtraCK
puppygroep partner kynotrain
puppygroep partner Suzanne
puppygroep partner onze hond

Wat anderen zeggen over mijn puppy boeken.

Sinds de publicatie van de puppy boeken zijn er honderden beoordelingen geschreven.

Customer Reviews

Based on 791 reviews
83%
(660)
14%
(107)
2%
(13)
1%
(5)
1%
(6)
S
Sjoukje Timmermans
Het Ultieme Puppy Alleen Laten Handboek

Makkelijk te lezen en praktische tips om toe te passen in de praktijk. Er is veel informatie te vinden, maar dit boek is kort en bondig geschreven. Hopelijk kunnen we dit straks in de praktijk goed toepassen als we onze pup mogen verwelkomen!

B
Betsie Wennekes
Bench training Alleen laten Zindelijk maken

Vrij onverwacht kregen we ineens een puppy in huis en al hebben we verschillende honden gehad, dit is onze eerste pup en dat willen we meteen goed aanpakken dus op zondag de boekjes besteld, meteen doorgewerkt en vervolgens op woensdag.de pup gehaald. Echt hele fijne boekjes om gelezen te hebben voordat de puppy in huis komt zodat je goed voorbereid bent en vanaf het begin meteen een goede start kunt maken. Met behulp van deze boekjes ging de benchtraining prima en hebben we een best heel goed werkend dagschema opgepakt, Dik tevreden. Bedankt Robbin voor het benaderen van zoveel ervaringsdeskundigen en het schrijven van de boekjes.

J
Joy Lilian
Alle titels

Ik heb alle 4 de boeken besteld en 't leest lekker weg is informatief. We hebben veel geleerd samen m'n pup en ik. :)

J
J W Serbrock
Zindelijkheidstraining

Had eerder de excerpt van het boek al gelezen, maar ben blij het boek zelf te hebben besteld. Het is zeer helder geschreven met practische tips en we zijn daarmee goed op weg om onze teckelpup binnen afzienbare tijd zindelijk te krijgen!

A
Anoniem
Handig boek

Veel praktische tips waar je echt iets aan hebt

WACHT NIET LANGER

Bestel de 4 puppy boeken nu direct!

puppy zindelijk maken boek

Ontvang gratis cadeaus bij de bestelling van de complete set puppy boeken.

ONLINE VIDEO CURSUS

Perfect voor nieuwe puppy-eigenaren!

trainen met je hond

Volg de cursus en krijg antwoord op al je vragen.

De video cursus Help! Mijn hond trekt aan de lijn! is ontwikkeld op basis van een zeer uitgebreide enquête en meerdere diepte-interviews met zes hondenexperts en kynologische gedragstherapeuten.

Gratis video les + meer info

PS: wist je dat je gratis toegang krijgt tot de online cursus bij aankoop van onze vier puppy boeken? Klik hier voor meer informatie.

Een klein boefje in huis.

In plaats van een lief, schattig knuffelbeertje krijgen jullie binnenkort een klein boefje in huis.

Voor jou als beginnende hondeneigenaar, maar ook voor de mensen die al 20+ jaar een hond hebben gehad, betekent deze periode veel onzekerheid, frustratie en stress. Je bent veel bezig met plas en poep opruimen in huis, maar vergeet ook niet dat je puppy niet alleen thuis kan zijn, want hij blaft en piept hard! Daarnaast zijn je stoel- en tafelpoten, kabels, boeken, maar ook je voeten, broekspijpen en je kinderen niet veilig. Je vrienden en familieleden denken dat jullie impulsief een pup gekocht hebben zonder enige voorbereiding, omdat er van alles mis gaat.

Mijn belofte aan jou.

Omdat onzekerheid, frustratie en stress geen prettig gevoel is raad ik je aan om je optimaal voor te bereiden op de komst van je puppy. Mijn 4 puppy boeken zijn jouw navigatiesysteem waarin ik je stapsgewijs uitleg wanneer je linksaf, rechtsaf of rechtdoor moet met je puppy.

Met mijn 4 puppy boeken ben je uitgerust met de antwoorden op de 255 meest gestelde vragen van meer dan 10.000 puppy-eigenaren.

Je bent zelfverzekerd, trots en hebt alles onder controle! Je beloont je puppy wanneer hij buiten plast en poept. Je pup rust en slaapt zonder enige problemen in zijn bench. Bijt niet meer op die vervelende manier. En je kunt zonder enige problemen naar het toilet, douchen, boodschappen doen of een aantal uurtjes je puppy alleen thuislaten.

Je vrienden en familieleden zien je als een slim persoon die zich goed voorbereid alvorens je aan iets nieuws begint.

Ik zeg; geniet van je puppy, want voor je het weet is hij volwassen!

Hulp nodig met bestellen? Stuur een mail naar info@puppygroep.nl.

Bekijk onze vier puppy boekenLuister gratis 1 hoofdstukLees gratis 1 hoofdstuk
puppygroep

Ik kom mijn beloftes na.

Ik kom mijn beloftes na. Daarom krijgen al mijn klanten een 14 dagen niet goed-geld terug garantie. Ben ik mijn beloftes niet nagekomen? Dan krijg je je volledige aankoopbedrag teruggestort.

Verder, ik reken geen extra kosten voor betaling via PayPal en Creditcard (zoals vele andere webwinkels wel doen). Ook betaal je geen verzendkosten; ook niet voor het retourneren. Mijn doel is dat zo veel mogelijk mensen mogen genieten van de tips en adviezen in de 4 puppy boeken en dat doe ik door zo veel mogelijk drempels weg te halen.

ZIJN JULLIE DE VOLGENDE?

Wij hebben al duizenden huishoudens mogen helpen!

Tot op de dag van vandaag hebben duizenden huishoudens de puppy boeken van Puppygroep.nl mogen ontvangen. Mogen wij jou ook helpen?

1. Klik op onderstaande groene knop
2. Kies je bindwijze
3. Online veilig afrekenen

Hulp nodig met bestellen? Stuur een mail naar info@puppygroep.nl.

Bekijk onze vier puppy boekenLuister gratis 1 hoofdstukLees gratis 1 hoofdstuk

WAT ANDERE MENSEN ZEGGEN...

Reviews.

ZIJN JULLIE DE VOLGENDE?

Deze 4 puppy boeken zijn wellicht niet voor jou als ...

Wanneer jij wilt weten hoe je een hond leert om te zitten of om te liggen, dan zijn deze boeken niet voor jou. Dit leer je namelijk op een puppy cursus (ontzettend belangrijk!).

Of als jij de complete geschiedenis van honden wilt weten, hoe honden precies denken en hoe ze in het leven van de mens zijn gekomen, zijn deze boeken niet voor jou. Ik deel namelijk concrete tips en adviezen waar jij als beginnende puppy-eigenaar direct mee aan de slag kunt. Als jij op zoek bent naar een boek over honden in het algemeen (puppy’s en volwassen honden) dan zijn deze boeken niet geschikt voor jou. Mijn 4 puppy boeken zijn namelijk voor jou als beginnende puppy-eigenaar en helpen je stapsgewijs voor een perfecte start van je puppy; van 8 weken t/m 6 maanden.

Bekijk onze vier puppy boekenLuister gratis 1 hoofdstukLees gratis 1 hoofdstuk

Honden ervaringsdeskundige Lotte van Alderen geeft haar mening

De mening van een hondenexpert ...

Hulp nodig met bestellen? Stuur een mail naar info@puppygroep.nl.

Bekijk onze vier puppy boekenLuister gratis 1 hoofdstukLees gratis 1 hoofdstuk

Over de auteur.

De 4 puppy boeken zijn samengesteld en geschreven door Robbin Kleinpenning, oprichter van Puppygroep.nl.

De informatie in de 4 puppy boeken is gebaseerd op uitgebreide enquêtes van in totaal 255 vragen en meerdere diepte-interviews met experts. 30 hondenexperts hebben meegewerkt aan de inhoud van deze 4 puppy boeken, waardoor de informatie in de boeken als betrouwbaar mag worden beschouwd.

puppygroep robbin