Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland
Armogan horlogesDamasko horlogesDavosa horlogesElysee horlogesEpos horlogesGlycine horlogesIngersoll horlogesIron Annie horlogesJunkers horlogesLaco horlogesMeccaniche Veneziane horlogesOutlet horlogesRSC horlogesSeiko horlogesTag Heuer horlogesZeppelin horloges

de populairste horloges op bensontrade.nl

Officieel dealer

BensonTrade is officieel dealer van vele merken.

Gratis verzending

Uw bestelling wordt gratis verzonden binnen Nederland.

28 dagen bedenktijd

Uw horloge of watchwinder 28 dagen op zicht? Bij ons geen probleem!

Kortingsysteem

Spaar tussen de 5% en 12,5% korting op uw volgende bestelling!

Horloges bij BensonTrade

Als officieel dealer van bekende horlogemerken zoals Fortis, Meccaniche Veneziane, Junkers en Epos met meer dan 18 jaar ervaring op gebied van horloges, watchwinders, horlogeboxen en horlogebandjes biedt BensonTrade u zekerheid en een uitstekende service.

Met een ruim aanbod van meer dan 40 horlogemerken vindt u bij ons altijd het geschikte horloge. Wij bieden herenhorloges en dameshorloges online aan van bekende merken zoals; Tag Heuer, Zeppelin, Glycine, Eone Time, Laco en Iron Annie.

U kunt ook zoeken op horlogetype, zoals; pilotenhorloges, klassieke horloges, duikhorloges, automatische horloges of Swiss made horloges.

Watchwinders bij BensonTrade

Als officieel verkooppunt van bekende watchwinder merken zoals Benson, Paul Design en Orbita hebben wij meer dan 18 jaar ervaring op gebied van watchwinders. Wij bieden u de meest actuele collecties, scherpe prijzen, zekerheid en een uitstekende service.

Een watchwinder gebruikt u voor het opwinden van een automatisch horloge. Door simulatie van polsbeweging voorziet een watchwinder het automatische horloge van energie waardoor het zal blijven functioneren. Dit is erg handig wanneer men meerdere automatische horloges heeft en regelmatig afwisselt zodat instellingen zoals tijd, datum en/of maanfase behouden blijven.

Het gebruik van een watchwinder verlengt tevens de levensduur van uw automatische horloge doordat de bewegende onderdelen in beweging blijven en de olie binnenin het uurwerk goed verdeeld wordt. Daarnaast is een watchwinder een handige accessoire om uw horloges veilig op te bergen en beschermt het de horloges tegen stof, condens en/of andere invloeden.

Als officieel dealer van meer dan 15 merken bieden wij u een ruime collectie watchwinders. Onze collectie bestaat uit merken zoals; Swiss Kubik, Elma Motion, RDI, Bernard Favre, Chronovision en Heisse & Söhne.

Veilig, snel en voordelig

Een horloge of watchwinder kopen doet u veilig en voordelig in onze online shop. U kunt afrekenen via iDeal, creditcard of PayPal. Wij rekenen geen verzendkosten binnen Nederland. Vanuit voorraad leveren wij uw bestelling snel en degelijk verpakt af. U heeft een zichttermijn van 28 dagen en fabrieksgarantie op elk product.

Wij zijn aangesloten bij het keurmerk WebwinkelKeur waar we gemiddeld een 9,0 scoren.

Laatste nieuws & blog

Epos horlogecollectie 2024

Een fraai Zwitsers horloge dat met zorg met de hand is vervaardigd, staat voor menig moderne man op het verlanglijstje. Een kwalitatief horloge zegt iets over diegene die het draagt. Niet alleen qua smaak en voorkeur maar ook qua karakter. In onze horlogecollectie zijn we constant op zoek naar prachtige horlogemerken die kwaliteit aanbieden voor betaalbare prijzen. Deze combinatie vinden onze klanten interessant en wij zien dat horlogemerken die dit aanbieden in hun horlogecollecties zeer populair zijn.

Epos Sportive 3441.131.96.56.56 Diver

Zwitserland is niet voor niets het horlogeland pur sang. Op het gebied van hoogwaardige luxe horloges zijn er verschillende gerenommeerde Zwitserse merken te vinden, ieder met een eigen geschiedenis en verhaal. Een bijzonder en aansprekend Zwitsers horlogemerk waarover we je graag meer vertellen, is het merk Epos. Epos heeft een indrukwekkende historie. De wortels van het merk zijn terug te voeren naar het jaar 1925, waar James Aubert het horlogebedrijf James Aubert SA oprichtte in de Vallée du Joux, het hart van de horlogerie. Epos zoals we het merk vandaag de dag kennen is uiteindelijk ontstaan uit deze basis en heeft door alle kennis en ervaring van de mensen die het merk hebben gevormd veel expertise in huis. Met een horloge van Epos kies je dan ook altijd voor een Swiss made horloge van de hoogste kwaliteit, die bovendien een geheel eigen en tijdloze uitstraling heeft. Met een Epos horloge maak je je outfit dan ook helemaal af. Voor dit artikel hebben we een aantal horloges van Epos geselecteerd, waarover we je graag meer vertellen. Hiermee tonen wij de diversiteit van de horloges binnen de collectie van Epos aan en vertellen we je meer over het materiaalgebruik en de mogelijkheden van de horloges van Epos.

Het eerste horloge van Epos die we graag even in de spotlight willen zetten, is een horloge met een klassiek karakter. We hebben het dan over de stijlvolle en elegante Epos Emotion 3390.152.20.10.25. De horloges uit de Epos Emotion serie kenmerken zich door een klassieke en traditionele vormgeving. Daarnaast vallen deze horloges op door de ingetogen uitstraling, waarmee zij passend zijn bij vrijwel iedere outfit. De Epos Emotion 3390.152.20.10.25 is voorzien van een horlogeband in de kleur zwart, gemaakt van hoogwaardig leder. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 9mm en een doorsnede van 41mm. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur en geeft het horloge daarmee een zeer rustige uitstraling. Het horloge is verder voorzien van zeer sterk saffierglas, waarmee Epos heeft gekozen voor het beste van het beste. De Epos Emotion 3390.152.20.10.25 is in de basis voorzien van een high-end Swiss made uurwerk van het welbekende Zwitserse merk ETA (ETA 2892). Bijzonder is verder dat dit uurwerk zichtbaar is door de doorzichtige bodem, waarmee de echte liefhebber zijn horloge aan het werk kan zien. Tot slot beschik je met dit model van Epos over een datumaanduiding en secondewijzer. Al met al een zeer fraai horloge, met een tijdloze uitstraling.

Een tweede horloge uit de collectie van Epos, die wat ons betreft zeker je aandacht verdient, is de Epos Sportive 3401.132.20.35.30. Dit sportieve horloge heeft door onder meer de robuuste edelstalen horlogeband een stoere uitstraling. De horlogeband sluit met een vouwsluiting, wat het geheel niet alleen uiterst fraai doet overlopen, maar die er daarnaast ook voor zorgt dat het risico op verlies van het horloge uiterst klein is. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 43mm. De maat van deze horlogekast benadrukt het robuuste karakter van dit horloge. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van witte details. Dit model is tot maar liefst 100 meter waterdicht en is net als het voorgaande model voorzien van extreem sterk saffierglas. Ook bij dit horloge wordt het hart gevormd door een hoogwaardig Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA (ETA 2824). Het horloge is verder voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een doorzichtige bodem. Kortom, een zeer kwalitatief horloge met een robuuste uitstraling, perfect geschikt voor de echte sportieveling.

Het derde en laatste Epos horloge die we even nader toelichten, is een echt duikhorloge. We hebben het dan over de Epos Sportive 3441.131.96.56.56 Diver. Dit horloge valt direct op door het gebruik van een sprekende kleur blauw en door zijn sportieve inborst. De horlogeband van het horloge is gemaakt van rubber in de kleur blauw. Deze horlogeband sluit met een vouwsluiting. De wijzerplaat van het horloge is eveneens blauw van kleur en voorzien van witte en gele accenten. Het horloge heeft een zeer goede waterdichtheid tot maar liefst 500 meter en is daarom geschikt voor gebruik bij diverse vormen van watersport. Het horloge is voorzien van een horlogekast gemaakt van edelstaal, met een dikte van 15 mm en een doorsnede van 43mm. Verder is het horloge voorzien van saffierglas. De Epos Sportive 3441.131.96.56.56 Diver is uitgerust met een hoogwaardig Swiss made automatisch uurwerk van ETA (ETA 2824). Daarnaast biedt dit model een indrukwekkende lijst met mooie extra’s. Zo beschik je met dit horloge niet alleen over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, maar biedt dit model daarnaast ook een verschroefde kroon en een draaibare bezel.

De genoemde modellen van Epos zijn met vele andere fraaie horloges van het merk verkrijgbaar bij ons in de webshop. Als officieel dealer van Epos horloges leveren wij alle hoogwaardige Epos horloges met twee jaar garantie, een duidelijke handleiding en een luxe officiële box. Bekijk daarom nu de mogelijkheden in onze webshop en laat je verrassen door dit interessante Zwitserse horlogemerk.

Lees meer >>Geplaatst op 2 juni 2024 om 08:37 uur

Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833

Bij de aanschaf van een luxe horloge kies je als echte liefhebber natuurlijk voor een design dat passend is bij jouw persoonlijkheid. Het uitzoeken van een hoogwaardig horloge is dan ook iets waar menig liefhebber en/of verzamelaar van fraaie horloges veel tijd en energie in steekt. Bij de keuze voor een luxe horloge staat natuurlijk niet alleen het design van het horloge centraal, daarnaast spelen de kwaliteit en het soort uurwerk van een horloge uiteraard ook een belangrijke rol.

Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833

Er zijn horlogemerken binnen de horlogerie, waarbij je gegarandeerd kiest voor kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid. Deze horloges vallen onder de categorie luxe horloges die je niet alleen voor jezelf koopt, maar ook voor je nageslacht. Een horlogemerk dat op dit gebied al meer dan 150 jaar behoort tot de Zwitserse Avant garde op dit gebied, is het merk Tag Heuer.

Tag Heuer is een Zwitsers horlogemerk dat wereldwijd zeer goed bekend staat. Het merk wordt gesteund door vele ambassadeurs, bijzondere namen binnen de autosport, filmindustrie en sporten als bijvoorbeeld atletiek, wat de klasse en allure van dit merk nog eens weet te benadrukken. Tag Heuer kiest voor ambassadeurs die wat betreft het gedachtegoed van het merk goed bij hen passen: ‘Vandaag weerspiegelen onze ambassadeurs onze mentaliteit, onze smaak voor uitdaging en het vermogen om onszelf te overtreffen. #DontCrackUnderPressure is veel meer dan een bewering: het is een gemoedstoestand’.

Wat betreft kwaliteit gaat men bij Tag Heuer tot het uiterste. Alle details worden tot in de puntjes uitgewerkt en ieder horloge moet voor goedkeuring tot wel 60 tests doorstaan. Bovendien is Tag Heuer een zeer innovatief merk, dat wat betreft de eigen ontwikkeling nooit stil heeft gestaan en nooit stil zal staan. Steeds op zoek naar verbetering, vernieuwing en de beste technologie weet Tag Heuer koploper te blijven op alle gebieden. Bij Tag Heuer werken de beste horloge-technici, die de horloges van het merk met de grootste precisie met de hand vervaardigen. Daarbij wordt niets aan het toeval overgelaten. Voor het vervaardigen van de horloges van het merk, wordt er enkel gekozen voor het gebruik van de allerbeste materialen. De uitstraling van de horloges van Tag Heuer is tijdloos en tegelijkertijd stijlvol en elegant.

Voor dit artikel hebben wij een specifiek horloge uit de collectie van Tag Heuer voor je geselecteerd, waarover we je graag meer vertellen. Het is als echte liefhebber van fraaie horloges zeker de moeite waard je te verdiepen in dit bijzondere horloge. We hebben het dan over de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833, waarmee Tag Heuer sportiviteit, een robuust karakter en klassieke elementen als geen ander weet te verenigen. Dit elegante horloge is voorzien van een horlogeband van edelstaal, die op zijn beurt is voorzien van een luxe vouwsluiting. Met een hoogwaardige sluiting als deze hoef je niet bang te zijn dat je je horloge verliest. Bovendien geeft het dit horloge een extra chique uitstraling. De horlogekast van het horloge heeft een doorsnede van 45mm en een dikte van 15mm, waarmee dit horloge een stoere en robuuste uitstraling heeft. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur en verfraaid met zilverkleurige details. Daarnaast is dit horloge voorzien van uiterst sterk saffierglas, waarmee krasjes op dit glas niet snel voor zullen komen. De Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 is tot maar liefst 300 meter waterdicht en daarmee geschikt voor de liefhebber van verschillende vormen van watersport. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld snorkelen of duiken. Het hart van het horloge wordt uiteraard gevormd door een high-end Swiss made uurwerk. Het betreft een automatisch uurwerk, wat betekent dat dit horloge kan functioneren op enkel beweging. De natuurlijke bewegingen van jouw pols verzorgen op deze manier automatisch de energievoorziening voor dit horloge. Wanneer je het horloge niet draagt, is het verstandig deze te plaatsen in een goede watchwinder. Op deze manier wordt jouw Tag Heuer toch van energie voorzien en voorkom je dat het stil komt te staan. Met de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 kies je verder voor een horloge met alles erop en eraan. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dat is echter nog niet alles, want het horloge is ook nog uitgerust met een draaibare bezel, verschroefde kroon en chronograaf functie. Kortom, Tag Heuer biedt met de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 het perfecte plaatje voor de echte liefhebber en verzamelaar van fraaie en hoogwaardige horloges.

Ben je geïnteresseerd geraakt in de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833? Bekijk dit prachtige horloge dan nu bij ons in de webshop! Wij leveren dit uitzonderlijke horloge met een mooie korting ten opzichte van de juweliersprijs. Je bestelt jouw nieuwe Tag Heuer horloge bij ons bovendien altijd met een goed gevoel. Wij leveren dit horloge met een garantie van twee jaar in een luxe officiële box. Ook voor een bijpassende hoogwaardige watchwinder kun je bij ons terecht. Bekijk daarom nu de mogelijkheden bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!

Lees meer >>Geplaatst op 30 mei 2024 om 15:11 uur