Sunteți în căutarea unui loc de muncă în GermaniaSunteți în căutarea unui loc de muncă în Germania

Sunteți în căutarea unui loc de muncă în Germania

Plata echitabilă pentru munca dumneavoastră în Germania!

Plata echitabilă pentru munca dumneavoastră în Germania!

Misiunea noastră

Misiunea noastră

Vă punem în legătură cu companiile germane care sunt interesate de dumneavoastră și ne asigurăm că nu sunteți tratat ca o forță de muncă ieftină în Germania. Lucrăm numai cu companii profesioniste, le verificăm în mod regulat și raportăm imediat orice problemă. Serviciul nostru este complet gratuit pentru dumneavoastră, noi profităm doar de plasamentele de succes cu companii germane!
COVERCOVER
Cum funcționează serviciul nostru?

Cum funcționează serviciul nostru?

Milităm pentru condiții de muncă echitabile pentru muncitorii români. Vă punem în contact cu întreprinderi meșteșugărești germane care caută angajați și găsiți în trei pași simpli compania potrivită care se potrivește cu competențele dumneavoastră și care este interesată de dumneavoastră: 1. trimiteți-ne documentele de candidatură și datele dumneavoastră. 2. prin intermediul rețelei noastre largi de companii care caută noi angajați, transmitem candidatura dumneavoastră celor mai potrivite companii din Germania. Dacă o companie este interesată de dumneavoastră, vă vom prezenta compania unde ați putea lucra. 3. vă vom pune în contact cu compania care dorește să vă angajeze ca nou angajat. Veți primi apoi toate informațiile suplimentare. Depinde apoi de dumneavoastră dacă doriți să lucrați pentru această companie sau nu.
Situația actuală a Covid

Situația actuală a Covid

Chiar și în situația actuală de la Corona, vom găsi un loc de muncă potrivit pentru tine, ai încredere în noi! Abonați-vă la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent cu situația actuală a Corona în Germania.
Recomandați-ne

Recomandați-ne

Sunteți convins de noi? Câștigă bani cu fiecare recomandare!
În sfârșit, câștigați mai mulți bani!

În sfârșit, câștigați mai mulți bani!